Voor vragen & advies
085-0186533
You do business, we connect
Dhr. Dirk van den Bosch
AA Accountant
365Accounting

Stuur een bericht met uw contactinformatie naar Dirk van den Bosch

specialismen
Administreren
Advies & Audit IT
Automatisering
Bedrijfsanalyse & advies
Belastingaangiften
Boekhouden
Cash flow management
branches
Automotive
Detailhandel
Dienstverlening
Food
Groothandel
Horeca & recreatie
Transport
Bekend met
Deze professional heeft nog niet aangegeven met welke software hij/zij bekend is.
Een korte kennismaking met
Wij geloven dat de juiste financiële strategie het verschil kan maken in het succes van de ondernemer. Ondernemerschap zit in ons bloed. We willen niet anders. Aan ondernemingen bouwen op een duurzame en vakbekwame manier, heeft ons altijd gedreven en daar krijgen we energie van.

Buitengewoon betekent voor ons ver boven verwachtingen presteren. We zijn een ambitieuze club en dagen onszelf graag uit. We nemen geen genoegen met goed, maar met steengoed. We willen duidelijk maken aan onze klanten, en onze omgeving, dat wat wij leveren iets substantieels toevoegt aan het succes van de ondernemer.

Een bijdrage gaat dus voor ons verder. We vinden het belangrijk dat wat wij doen, ertoe doet. Voor onze klanten, onze collega’s, onze vrienden en familie en de samenleving. Wij geloven in goed en duurzaam ondernemerschap.
Groei is essentieel. Zonder groei houdt alles op. Als ondernemer snap je dat als geen ander. Maar voor ons gaat groei verder dan alleen waarde creatie, het is ook het vergroten van de capaciteit. Voor onze werknemers kan zich dat vertalen in persoonlijke groei, meer mogelijkheden, of verder komen in hun vak. Voor klanten betekent het misschien uitbreiding, meer middelen en vermogen om te investeren en zeker niet in de laatste plaats, persoonlijk geluk.

Succes betekent voor ons mooie resultaten behalen waarmee we invulling kunnen geven aan onze ambitie, en daarmee aan die van anderen.
Kunnen groeien en daarmee een bijdrage kunnen leveren aan het succes van anderen, geeft ons een groot gevoel van voldoening. 365Accounting is de plek waar mensen, kennis en kunde samenkomen en waar we bouwen aan het succes van de ondernemer. Door onze gezamenlijke passie voor financiën en het verbeteren van de financiële en organisatorische bedrijfsvoering, realiseren we samen een toekomstbestendige onderneming.
extra info
Talen:

Prijs: € 62,50 per uur.
Agenda

Selecteer een datum voor een afspraak:

beoordelingen
Dirk van den Bosch heeft nog geen beoordelingen
contact
Adres:
Rozemarijn 46
5061WK OISTERWIJK
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Bij spoed ook bereikbaar in de avonden en weekenden.
Telefonisch bereikbaar:
0852500277
0658850002
Contactgegevens
Rozemarijn 46
5061WK OISTERWIJK
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Bij spoed ook bereikbaar in de avonden en weekenden.
0852500277
0658850002
Contactvoorkeur:
mail

Stuur een bericht met uw contactinformatie naar Dirk van den Bosch