Voor vragen & advies
085-0186533
You do business, we connect

Over ons

Met jarenlange ervaring in de financiële én online markt is door de oprichters van FinanceConnect een compleet platform gemaakt waar ondernemers en particulieren op laagdrempelig wijze in contact komen met finance professionals en is daarnaast verschillende informatie omtrent finance en finance professionals centraal op één plek verzameld. Hiermee creëren we meer transparantie in de markt van finance professionals. Een trend die in toonaangevende markten zoals de reis-, horeca-, en telecommarkt niet meer weg te denken is.

Een geschikte finance professional voor elke situatie
Wij maken ondernemers en particulieren wegwijs in de complexiteit van het financiële vak en zorgen ervoor dat zij laagdrempelig in contact komen met de meest geschikte finance professional voor hun specifieke situatie. 

FinanceConnect verbind
Met het groeiende partnernetwerk van FinanceConnect zorgen wij ervoor dat zowel finance professionals als ondernemers en particulieren alles centraal op één plek kunnen vinden en er ook nog eens ultiem voordeel uit haalt.

 

word lid als professionalEen finance professional vinden die bij u past is moeilijk en wij begrijpen dat als geen ander. Een zoektocht via Google levert niet alleen talloze resultaten op waarbij u door de bomen het bos niet meer ziet, maar er wordt ook nog eens veelal dezelfde belofte gemaakt: een vaste lage prijs, een persoonlijke aanpak, makkelijk administratie voeren, ga zo maar door.

Maar hoe kunnen alle aanbieders hetzelfde beloven terwijl er veel verschil in kennis, professionaliteit en persoonlijke aspecten bestaat? Hier komt vaak ook nog bij kijken dat er uit een website veelal niet blijkt met wie u te maken krijgt en waar de persoon in kwestie nou écht goed in is.

Wij hebben voor u inzichtelijk gemaakt welke verschillen er zijn tussen finance professionals. Daarnaast belichten we verschillende belangrijke termen voor u zodat kiezen makkelijk wordt.

Wij helpen u graagOm u te helpen in uw online zoektocht naar een finance professional, hebben wij een platform gebouwd waar u terecht kunt om een bij u passende finance professional te vinden. De essentie van het platform: eerlijkheid, transparantie en duidelijkheid.

Het platform werkt niet moeilijker dan nodig is omdat we van mening zijn dat ‘simplicity’ een belangrijk onderdeel van een succesvol platform is. Door te werken met een intelligente zoekmachine in combinatie met uitgebreide filtermogelijkheden geven wij u de kans om met enkele muisklikken wegwijs te worden in de talloze mogelijkheden die de markt u biedt. Zo vindt u snel en effectief de finance professional die écht bij uw specifieke situatie past.

Komt u er onverhoopt toch niet in één keer uit, weet u nog niet precies wie of wat u precies nodig heeft of weet u nog niet wat de juiste criteria is om te zoeken op ons platform? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een boekhouder, accountant of fiscalist maar vindt het u lastig om een keuze te maken uit het ruime aanbod? Wij helpen u graag verder.

Als u op zoek gaat naar een boekhouder via Google dan zult u duizenden resultaten tegenkomen. Wij bieden u de mogelijkheid om een weg te banen in het zeer ruime aanbod. Door middel van onze intelligente zoekfunctie en uitgebreide filtermogelijkheden zorgen wij ervoor dat klanten gekoppeld worden aan de juiste professionals.

Financiële vraagstukken of situaties zijn vaak erg specifiek. Daarom helpt FinanceConnect ondernemers en particulieren graag bij het vinden van de juiste professional door het bieden van essentiële informatie. De perfecte match, dat is waar het om gaat bij FinanceConnect.

 

Liever persoonlijk contact?

Wilt u toch liever persoonlijk contact?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon naar: Tel: 085-0186533  

 

Eerlijk, transparant & overzichtelijk

Klanten en relaties van professionals kunnen op FinanceConnect beoordelingen plaatsen en ervaringen delen. Wij dragen hiermee bij aan transparantie binnen de markt van finance professionals.

Persoonlijk gesproken en getoetst

Wij hebben alle aangesloten professionals persoonlijk gesproken en getoetst. Hierdoor weten wij precies wie wij aanbieden en waar zij goed in zijn, hoe zij werken en natuurlijk wat zij kosten.

Aangeboden informatie

Bent u enkel op zoek naar informatie? Ook dan bent u welkom bij FinanceConnect, we hebben voor u een database met actuele en betrouwbare informatie opgebouwd over boekhouding, ondernemen, belasting en alles wat erbij komt kijken.

Voor Finance Professionals

FinanceConnect vergroot uw zichtbaarheid op het internet en zorgt ervoor dat u in contact komt met potentiële klanten en collega finance professionals. Wilt u meer informatie? Bekijk dan de pagina voor finance professionals of neem direct contact met ons op.

De missie & visie van FinanceConnect
Missie: “Succesvol bij elkaar brengen van vraag naar - en aanbod van financiële dienstverleners. Transparantie en overzicht staan voorop.”

Visie: “Het is onze ambitie om hét startpunt te worden voor de zoektocht naar een financiële dienstverlener en de reis te vereenvoudigen voor zowel het MKB als particulieren”. Om dit te bereiken volgen wij onze belangrijkste pijler, namelijk: innovatie.

Vind een professional

Professionals uitgelicht

Bureau Henk Dijkman
HONIG IDING & Partners
Administratiekantoor B.J. Hellinga
Jansen Financieel Beheer en Belastingadvies