Voor vragen & advies
085-0186533
You do business, we connect

Finance professionals binnen de kinderopvang branche

kinderopvangBent u op zoek naar een boekhouder, accountant of belastingadviseur die bekend is met de branche kinderopvang? Een finance professional die zich heeft gespecialiseerd binnen de kinderopvang is veelal goed op de hoogte van de verschillende wetten en regels die er gelden voor deze specifieke branche.

De overheidsbijdrage voor kinderopvang is in vier jaar tijd vanaf 2011 meer dan gehalveerd. Ouders en kinderopvangorganisaties moeten hierdoor zelf een groot deel bijdragen. De rol van de overheid is nog onduidelijk en dit zorgt voor grote onzekerheden in deze branche. Het verschil tussen de randstad en overige delen van Nederland is groot. In de randstad is er sprake van aantrekkende vraag in tegenstelling tot buiten de randstad. Buiten de randstad is bijvoorbeeld vaak de afstand tussen kinderen en grootouders kleiner waardoor er concurrentie plaatsvindt door een informele vorm van opvang.

Deze ontwikkelingen zijn momenteel nadrukkelijk aanwezig en dit zorgt ervoor dat het steeds belangrijker is om een boekhouder, accountant of belastingadviseur te vinden die bekend is binnen de branche. 

Wij hebben daarom de professionals die zich specialiseren in de kinderopvang branche overzichtelijk in kaart gebracht zodat u deze makkelijk kunt vergelijken en daardoor de juiste keuze dichtbij is.

Via onze zoekfunctie in combinatie met filtermogelijkheden vindt u snel de meest geschikte professional. 

Wilt u weten wat het verschil is tussen boekhouders, accountants en belastingadviseurs?
Lees hier dan meer over op de pagina "Wat is het verschil?".

Wilt u direct verder naar de resultaten?

PROFESSIONALS BINNEN DE BRANCHE

Liever persoonlijk contact?

Wilt u toch liever persoonlijk contact?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon naar: Tel: 085-0186533  

 

Vind een professional

Professionals uitgelicht

Bureau Henk Dijkman
Nieuw Wind Beheer
Administratiekantoor B.J. Hellinga