Voor vragen & advies
085-0186533
You do business, we connect

Finance professionals binnen de horeca en recreatie branche

Horeca en recreatie branche

Bent u op zoek naar een boekhouder, accountant of belastingadviseur in de horeca en recreatie branche? Een finance professional die zich heeft gespecialiseerd in de horeca en recreatie branche is op de hoogte van de belangrijke wetten en regels die er gelden voor deze branche.

Een onderneming in de horeca en recreatie vraagt veel tijd en aandacht waarbij alles vaak tot in de puntjes geregeld moet zijn. Zo ook de administratie van een horeca en/of recreatiebedrijf. Deze is vaak ingewikkeld want u krijgt te maken met verschillende BTW-tarieven, vele bonnetjes, vergunningen, salarisadministratie, marketing en de regels die hierbij horen.

Een gemiddeld horecabedrijf is ongeveer 1% van zijn omzet kwijt aan de finance professional die ingehuurd wordt voor de administratie. Maar de mate van tevredenheid over de professional verschilt nogal. Een aannemelijke verklaring hiervoor is dat er onderling veel verschil tussen finance professionals is. Het is daarom belangrijk om goed uit te zoeken welke finance professional het best bij u past.

Wij hebben daarom de finance professionals die gespecialiseerd zijn in de horeca en reactie branche overzichtelijk voor u in kaart gebracht zodat u dezez gemakkelijk kunt vergelijken en zo tot een juiste keuze kan komen.

Wilt u weten wat het verschil is tussen boekhouders, accountants en belastingadviseurs?
Lees hier dan meer over op de pagina "Wat is het verschil?".

Wilt u direct verder naar de resultaten?

PROFESSIONALS BINNEN DE BRANCHE

Liever persoonlijk contact?

Wilt u toch liever persoonlijk contact?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon naar: Tel: 085-0186533  

 

Vind een professional

Professionals uitgelicht

Marco Flipse Administratieve Ondersteuning
HONIG IDING & Partners
Administratiekantoor B.J. Hellinga
Bureau Henk Dijkman