Voor vragen & advies
085-0186533
You do business, we connect

Finance professionals binnen de bouwbranche

bouwBent u op zoek naar een boekhouder, accountant of belastingadviseur die zich heeft gespecialiseerd in de bouwbranche? Finance professionals met deze specialistatie weten precies wat er op dit moment speelt binnen de bouw en kunnen al uw vraagstukken op het gebied van belasting, bedrijfstechnische zaken en administratie beantwoorden. Een gespecialiseerde finance professional is essentieel voor een optimale bedrijfsvoering binnen de bouwbranche.

De bouwbranche is na een periode van crisis in korte tijd weer flink gegroeid door de woningbouw. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen is de vraag naar duurzame oplossingen vanuit opdrachtgevers. Het vergaren van kennis en duurzame samenwerkingen met andere partijen is belangrijker dan ooit tevoren.
Daarnaast zorgen robotica, 3d printen en big data voor veel innovatie en veranderingen binnen de bouwbranche. Vanwege deze ontwikkelingen is het belangrijk om een geschikte boekhouder, accountant of belastingadviseur te vinden die u adviseert, begeleid en helpt met deze trends en ontwikkelingen.

Wilt u weten wat het verschil is tussen boekhouders, accountants en belastingadviseurs?
Lees hier dan meer over op de pagina "Wat is het verschil?".

Wilt u direct verder naar de resultaten?

PROFESSIONALS BINNEN DE BRANCHE

Liever persoonlijk contact?

Wilt u toch liever persoonlijk contact?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon naar: Tel: 085-0186533  

 

Vind een professional

Professionals uitgelicht

Jansen Financieel Beheer en Belastingadvies
Bureau Henk Dijkman
Nieuw Wind Beheer
Administratiekantoor B.J. Hellinga